Integritetspolicy

De personuppgifter vi mottar från våra kunder hjälper oss att anpassa och kontinuerligt förbättra dina inköp på webbplatsen. Vi använder den här informationen särskilt för att hantera beställningar, tillhandahålla produkter och tjänster, bearbeta betalningar, kommunicera med dig om beställningar, produkter, tjänster och kampanjer, uppdatera våra poster och, i allmänhet, hantera ditt konto, visa innehåll som listor kundens önskemål och recensioner och rekommendera produkter och tjänster som kan vara av intresse för dig. Vi använder även dessa data för att förbättra vår webbutik och vår hemsida för att förhindra eller avslöja bedrägeri eller missbruk till nackdel för vår hemsida och låta tredje parter utföra tekniska, logistiska och andra aktiviteter på vår vägnar.


1. Vilken kunds personuppgifter samlas in?


Personliga uppgifter från dig: Vi tar emot och lagrar alla uppgifter du anger på vår webbplats eller att du ger oss på något annat sätt. Klicka här för att visa exempel på de data vi samlar in. Du kan välja att inte lämna vissa uppgifter, men i det här fallet kanske du inte kan använda några av våra tjänster. Vi använder de uppgifter du tillhandahåller för att svara på dina önskemål, anpassa våra förslag till dig för att förbättra vårt online-erbjudande och vår kommunikation med dig.


Personuppgifter som samlas in automatiskt: Vi tar emot och lagrar vissa kategorier av personuppgifter varje gång du samverkar med oss. Till exempel, som många webbplatser, använder vi "cookies" och får viss information när din webbläsare öppnar vår webbplats.


2. Är säkerheten för mina personuppgifter garanterad?


A. Vi har åtagit oss att skydda säkerheten för din personliga information när du skickar den, med SSL-programvaran SSL (Secure Sockets Layer) som krypterar informationen du anger.


B. Vid beställningsbekräftelse visar vi endast de sista fyra siffrorna i ditt kreditkortsnummer. Vi skickar naturligtvis det fullständiga kreditkortsnumret till det finansiella institut som utfärdar kreditkortet vid beställningen av ordern.


C. Våra säkerhetsförfaranden innebär att du ibland kan bli bett att bevisa din identitet innan du avslöjar personuppgifter.


D. Det är viktigt att du vidtar lämpliga skydd mot obehörig åtkomst till ditt lösenord och din dator. Se alltid till att du är bortkopplad när du använder en dator som delas med andra användare.


3. Regler om skydd av minderåriga


Vi tillhandahåller inte vår service för minderåriga. Användare under 18 år rekommenderas att inte lämna in någon personlig information. Användare under 18 år är dock fortfarande inbjudna att besöka vår webbplats under föräldraövervakning.